Butik

Surfbutik Lomma

För tillfället säljer vi endast via webbshoppen och har tyvärr inte möjlighet att ta emot kunder på vårt lager i Lomma.
Surfbutik Stockholm

Surfbutik Sverige

Vår surfbutik online alltid öppet för hela Sverige.
Surfbutik Online

Samarbetspartners

Surfbutik Stockholm

Vi har ett nära samarbeta med Surfspot som ligger i Stockholm och är en av nordens största surfbutiker. Är det något vi inte har i lager och ni vill ha det hemskickat snabbt. Så rekommenderar vi er att handla direkt via Surfspots webbshopp.

Surfbutik Stockholm - Surfspot Sweden

Lomma Vindsurfingklubb

Lomma Vindsurfingklubb grundades 1980 och har sedan dess jobbat för att gynna vindsurfingen i regionen. Föreningen funkar både som den naturliga vägen in i sporten och som en möteplats för alla vindsurfare i Skåne. Klubben har också en av Sveriges största vindsurfingskolor och har ett par hundra elever som går nybörjarkurs varje sommar. Förutom klubbens surfskola så arrangeras klubbseglingar varje vecka under sommarhalvåret, samt juniorträningar i samarbete med Surfclub Klagshamn.

Lomma Vindsurfing Skåne Malmö

Surfclub Klagshamn

Surfclub Klagshamn är också en väletablerade vindsurfingklubb i Skåne och ligger strax sydväst om Malmö ute på en halvö som är ett naturreservat. På land finner du stora riggytor precis vid stranden och ute på vattnet är det perfekt för nybörjare, freestyle eller speed då det är oerhört långgrunt med perfekt plattvatten (på ostlig vind). På sommaren arrangerar även klubben nybörjarkurser och klubbseglingar varje vecka.

Surfclub Klagshamn Vindsurfing Malmö Skåne

Fler bilder från butiken…

Surfbutik Skåne

Surfbutik Lund
Surfbutik Malmö