Retur eller byte

Villkor

Hos Surfbutik Skåne har du alltid 14 dagars öppet köp från det att du hämtar ut ditt paket eller tar emot din hemleverans. Om du mot förmodan inte är nöjd med ditt köp och vill returnera beställningen är det enkelt. Fyll i returformulär nedan, packa ned den/de varor du vill returnera, och posta sedan varorna till returadressen nedan.

Du står för frakten till oss och vi står för frakten till dig om vi skall skicka en ny vara.

Tänk på att om du ångrar ditt köp ansvarar du för att varan kommer fram till oss oskadad. Emballera därför din beställning noggrant när du skickar tillbaka den. Efter godkänd retur görs en återbetalning av de varor du returnerat.

Återbetalning

Återbetalning sker inom 14 dagar från det att vi mottagit och godkänt din retur. Ångerrätt gäller endast om varan är i väsentligen oförändrat skick.

Återbetalning av Faktura – vid fakturaköp och Delbetalning

 Du som har betalt din faktura men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos Collector Bank. För återbetalning av tillgodo behöver Collector Bank kontaktuppgifter och kontouppgifter från dig, de lagrar inte dessa uppgifter i samband med din betalning. Maila dina uppgifter till contactcenter@collector.se, eller ring till 010-161 01 00. 

Återbetalning av Kortbetalning, Masterpass, Swish och direktbank

Du som betalt din order, men av någon anledning har ångrat ditt köp får återbetalt till samma kort eller konto som pengarna dragits från. När vi har godkänt en retur, så kommer vi återbetala beloppet automatiskt. Kort och Masterpass återbetalas inom några arbetsdagar beroende på bank. Swish och direktbank betalas tillbaka omgående.

Returadress

  • Surfbutik Skåne
  • Strandvägen 155
  • 234 31 Lomma

Returformulär


Fel storlekFel färgMotsvarade inte min förväntningarAnnat


Utbyte till annan storlek (Ange nedan)Utbyte till annan vara (Ange nedan)Pengarna tillbaka