Rea!

Torrdräkt Mystic Force Dry Suit 2019

5999.00kr 5399.00kr

Hela dräkten är mycket smidig jämfört med andra torrdräkter och är helt anpassad för att du ska ha maximal rörelsefrihet, vilket naturligtvis är ett måste för att den ska funka till kite och vindsurfing. Muddar är extra täta och det sitter extra karborrelås över alla muddar så de skall tåla krascher bättre utan att vatten läcker in. Dräkte andas mycket bra för att vara torrdräkt.

Nollställ
Artikelnr: mystic-force-drysuit Kategorier: ,

Beskrivning

Torrdräkt gjord för vindsurfing och kitesurfing med bra rörelsefrihet. Njut av värmen och att komma upp torr ur vattnet efter surfet.

Kolla in denna videa hur man tar på torrdräkten korrekt https://www.youtube.com/watch?v=ae8SEJJ19k0

Mystic Force Dry Suit är inte bara torr – den andas i hela dräkten och är full med kvalitetsdetaljer som en riktig torrkedja och rejäla Cordura-förstärkningar för knäna och baken. Den har också inbyggda elastiska hängslen som håller uppe dräkten och som gör det mycket lättare att ta på och av dräkten.

Mystic Force är en garanterad hit för dig som vill köra när det är kallt – kombinera med Varma skor, varma handskar och Mystic Surf Hood och du kan se fram mot en torr och varm vintersäsong.

Är du under ca 162 cm väljer du XS, är du från ca 163 till runt 170 cm plus några cm till väljer du S, är du från ca 173 upp till ca 182 väljer du M, är du mellan 183 och ca 192 cm väljer du L, och över ca 193 väljer du XL.