Vindsurfingpaket Nybörjare/Fortsättare AHD/Sailloft 2018

Komplett vindsurfingpaket för nybörjare/fortsättare som är utformat tillsammans med instruktörer i Surfclub Klagshamn och Lomma Vindsurfingklubb. Detta är ett grymt paket för de vindsurfing i de skånska förhållandena.

AHD Fast forward är vår klart mest sålda freeridebräda. Denna bräda tillverkad i one shot glasfiber sandwich vilket motsvarar klart dyrare brädor. Därför kan du ha den så länge du vill utan att växa ur den och sukta efter en lättare bräda som är enkalre fotstyra. Att den dessutom är väldigt lättplanad och ger snabb utveckling på jippar etc gör den till mångas favorit.

Sailloft Quad är ett mycket lätthanterlig segel som funkar toppen till allt från nybörjare, freeride, freestyle och vågsegling. Detta är ett segel som är grymt att utvecklas med och som du aldrig växer ur. Dessutom är Sailloft toppkvalité vilket gör att seglet tål en del stryk och hårda krascher.

För super enkel riggning välj North Sail POWER XT 2.0 RDM 36 cm som mastförlängare. Den kostar en del extra, men kommer ge dig mer tid på vattnet.

Paketet är helt seglingsklart och det levereras även med en sjögräsfena vilket är nödvändigt i Skåne. Paketet passa perfekt till dig som vill lära sig plana eller har lärt sig att plana och bara vill ha go utrustning att freeridea med.

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

Vi vill hjälpa dig att skaffa utrustning som ger dig bästa möjliga förutsättningar att utveckla din vindsurfing. Så tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt prylar för dig! Då får du hjälp av Jonatan Asu som är en av Sveriges mest rutinerade vindsurfinginstruktörer med flera tusen elever i skolbänken. Skicka ett mejl till info@surfbutikskane.se så hjälper vi dig.

Vid upp hämtning ingår även en privatlektion på ca 45-60 minuter hur man sätter ihop prylarna och riggar seglet. Detta är ett mycket uppskattat moment som hjälper dig att få ut optimal prestanda av dina prylar.

Detta ingår i paketet

  • Bräda – AHD Fast Forward 2018
  • Fotstroppar – AHD
  • Sjögräsfena – Unifiber Weed Slasher
  • Segel – Sailloft Quad 2018 Demo-segel använda knappt 1 år och ca 5-20 gånger på vattnet.
  • Mast – Sailloft RDM CC 50% kolfiber 400 cm
  • Bom – Unifiber T8 Junior Al 140-190 cm
  • Mastförlängare – Ascan RDM Pin 30 cm eller North Sail POWER XT 2.0 RDM 36 cm
  • Mastfot – Ascan Pin
  • Upphalstamp – Mystic Elastic

Extra tillval:

  • Boardbag – Mystic Star

Mer information

Mastförlängare

Ascan RDM Pin 30 cm, North Sail POWER XT 2.0 RDM 36 cm